Wie ben ik

WIE BEN IK

Ik ben Sandra,

Geboren in 1985, moeder van 3 heerlijke kinderen en getrouwd met een gekke Nieuw Zeelander. Ik ben gek op dieren, we hebben thuis dan ook allemaal ons "eigen "huisdier. En ik ben ondernemer met een passie voor het helpen van en zorgen voor mensen!

De afgelopen 17 jaar heb ik in de zorg gewerkt. Echter werd ik mij steeds meer bewust van de holistische mens en het gebrek aan ruimte hiervoor in de reguliere gezondheidszorg.

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mij verder te ontwikkelen als coach en orthomoleculair therapeut. Hierdoor heb ik meer inzicht in de mens als geheel. Niet alleen de focus leggen op de lichamelijke gezondheid, maar ook de mentale, geestelijke en spirituele gezondheid aanpakken.

Mijn missie in het leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezond leven, een gezonde leefstijl. Zowel op lichamelijk, geestelijk, mentaal en spiritueel niveau.

sandra antonovich
  • 0641406825

  • Zandbank 92, 8224ZG, Lelystad

  • info@zustervandetoekomst.nl

OVER ZUSTER VAN DE TOEKOMST

Uw zuster van de toekomst is Sandra. Als coach en orthomoleculair therapeut heeft zij meer inzicht in de mens als geheel. Ze legt niet alleen de focus op de lichamelijke gezondheid, maar ook de mentale, geestelijke en spirituele gezondheid pakt ze aan.

Haar missie in het leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezond leven, een gezonde leefstijl. Zowel op lichamelijk, geestelijk, mentaal en spiritueel niveau.